Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

joi, 8 decembrie 2011

Avem nevoie de mai multe sarbatori

Made by Liana


Vin sarbatorile, vin sarbatorile...cu stres, agitatie, sudoare si multa treaba.
Intotdeauna sunt foarte obosita de sarbatori...curatenia, mancarea, alergatura dupa mici cadouri celor dragi, stresul continuu la care suntem supusi...oare ne vor micsora din nou salariile, oare ne vom pierde apartamentul, viata, aerul? Dar al 13-lea salariu ni-l vor da la anul??
Ne permitem un brad natural? Nu. Tot bradul mic de plastic din ultimii 5 ani il vom impodobi si in acest an.
Dar...trecem peste, pt. ca am avut mereu cateva crengute verzi pentru a simti din plin mirosul verde de brad ;-)

Si, in plus, Tudor simte altfel Craciunul acum la 3 ani si jumatate, fata de cum l-a simtit in anii trecuti...se bucura nespus ca vine Mos Craciun, in timp ce anul trecut a fost terifiat de el.
Neaparat trebuie sa cumpar sampanie si pentru el, ca ma innebuneste!!! Urla prin magazine ca vrea sampanieeeee...asa cevaaa, e de groaza, pe bune!
Hi,hi...are pe cine semana, eu doar sampanie am baut cand am fost gravida si recunosc ca e bautura mea preferata.

Acasa, la caldura cuptorului care raspandeste miresme de scortisoara si nuca,din cozonacul crescut peste masura, imi place sa ascult colinde non-stop.

Stefan Hrusca ma lumineaza instant cu vocea lui de inger blond si las caseta sa se intoarca mereu:

Deschide usa straine

Mereu speram ca va fi mai bine decat anul trecut, cu mai putine datorii si cu bani suficienti, astfel incat sa ne bucuram de sarbatorile de iarna din plin si sa cinstim ziua Nasterii Domnului prin generozitate, caldura sufleteasca, pace si armonie.

Sarbatori fericite tuturor!

Cu acest articol particip la concursul "Sarbatori in oale noi" organizat de Laura Laurentiu pe blogul Retete ca la mama, concurs sponzorizat de SARAH POP.

4 comentarii :

  1. Sarbatori fericite !
    eu cumpar cadourile din noiembrie :)...fac curatenie generala tot asa...cumpar tot ce trebuie pe 15 si fac cat pot de putin in zilele acelea...ca sa nu ma zapacesc de cap :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Coco-Sarbatori fericite si tie! Eu oricum aspir aproape zilnic, asa ca n-are niciun efect daca fac curatenie din noiembrie...Iar cumparaturile...cum nimeresc si eu ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatori linistite si fericite iti doresc.Bafta la concurs.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multa bafta la concurs Liana.Si sa nu uiti sampania pentru Tudor.Pupici.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.