Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

miercuri, 29 februarie 2012

Pink Martini la Cluj

Made by Liana


La sfarsitul lunii mai, mai exact pe 29 mai, la Cluj, va canta "mica orchestra" Pink Martini.
Cantecul lor Lilly...tocmai l-am ascultat...apropo, Lili e prescurtarea de la Liliana, cum de altfel si Liana e prescurtare tot de la Liliana care vine din grecescul "lilium" =crin. Frumos crinul, dar parca liana lui Tarzan imi place mai mult ;-)))

N-am stiut ca un cantec de pe coloana sonora a filmului Memoriile unei gheise, si-anume Taya Tan e cantat tot de Pink Martini...frumos de tot! Cum de altfel nu am stiut ca pe solista vocala o cheama China...:P

Concertul va avea loc la Sala Sporturilor, singura locatie capabila sa cuprinda numarul ridicat de doritori de muzica buna.

Supranumita “Mica Orchestra”, PINK MARTINI a luat nastere în 1994, in Portland, USA, fondata de pianistul Thomas M. Lauderdale care, dupa spusele sale, are in colectia sa discuri cu Zamfir, Maria Tanase, Enescu si muzica populara romaneasca.

Muzica lor este un cocktail de stiluri si buna dispozitie ce contine armonii seducatoare din world music, lounge, muzica clasica sau fusion jazz si surprinde intotdeauna publicul prin maniera originala a interpretarii, umor, eleganta si intregul univers cultural creat pe scena. Melodii in engleza, japoneza, franceza sau italiana, aducand cu ei sonoritati latine, asiatice sau rusesti, cei 13 muzicieni isi poarta fanii printr-o fascinanta calatorie muzicala în jurul lumii.

Orchestra PINK MARTINI este compusă din: China Forbes (voce), Thomas Lauderdale (pian), Robert Taylor (trombon), Gavin Bondy (trompeta), Brian Lavern Davis (tobe), Derek Rieth (percutie), Martin Zarzar (tobe), Phil Baker (bas), Timothy Nishimoto (voce), Nicholas Crosa (vioară), Pansy Chang (violoncel), Dan Faehnle (chitara), Maureen Love (muzicuta).

Hituri precum: "Let’s never stop falling in love", "Anna", "Sympathique", "Lilly", "Cante e dance", "Dosvedanya mio bambino", "Hey Eugene", "Splendor in the grass", "Ninna Nanna", "Over the Valley", "Tuca Tuca" sau "Brasil" vor rasuna in tot Clujul la sfarsitul lui mai, nu uitati!

Daca nu sunteti din oras si vreti sa ajungeti la concert si sa va cazati, va recomand o cazare ieftina in Cluj si chiar gratuita daca cititi cu atentie pe site ;-)
Preturile pentru un apartament incep de la 95 de ron, deci alta cazare in Cluj mai ieftina nu cred ca o sa mai gasiti in tat' orasu'!!!

No', ni ce fainu-i un apartament...de fapt o camera


Deci, cine vine la Cluj sa se "imbete" cu un Pink Martini si sa doarma ca-n rai ieftin sau pe gratis, huh?? ;-))

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.