Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

marți, 10 iulie 2012

Prezentare SilkWeb-Platforma de Magazine online

Made by Liana




Ce este SilkWeb?


O echipa de profesionisti specializati in tot ceea ce inseamna web. Domeniul lor de activitate cuprinde tot ceea ce inseamna web, incepand de la conceperea de strategii online pentru afacerea ta si pana la campanii de internet marketing care sa ajute la extinderea afacerii tale. Indiferent de serviciul sau serviciile pentru care optezi, SilkWeb se va dedica la fel de mult pentru a va atinge scopul.


Cei care vor sa-si deschida un magazin online atunci platforma SilkWeb este exact ceea ce cauta.


SilkWeb este pe piata de 7 ani, din anul 2005, si are niste proiecte extrem de importante in portofoliu. Profesionalismul si modul de lucru al echipei formate din 15 oameni pasionati de web design, programare, uzabilitate, seo, marketing, social media are drept scop reusita si succesul proiectelor in care sunt implicati 100%. De asemenea, implicarea clientului in fiecare etapa a proiectului, s-a materializat intr-un numar mare de beneficiari si un numar si mai mare de realizari.


SilkWeb va pune la dispozitie platforma de e-commerce SilkMart, platforma dezvoltata pentru a veni in intampinarea celor ce doresc sa isi porneasca propriul magazin online si au nevoie de o solutie rapida, customizabila si usor de utilizat. Spre deosebire de celelalte solutii de pe piata, SilkMart permite sa iti construiesti magazinul in functie de necesitati si sa renunti la acele functionalitati de care nu ai nevoie - avand posibilitatea de a opta pentru ele ulterior. SilkMart este o platforma de e-commerce scalabila destinata atat magazinelor mici, ce vand cateva sute de produse, cat si magazinelor ce au sute de mii de produse in oferta lor. Magazinele online dezvoltate pe baza platformei SilkMart, vin dotate cu tot ceea ce ai nevoie pentru a incepe sa vinzi online in cel mai scurt timp. Insa ceea ce deosebeste SilkMart de alte platforme este faptul ca ai posibilitatea de a-ti configura magazinul in functie de necesitati. Poti renunta la tot ceea ce nu ai nevoie, si poti beneficia de un magazin online ieftin la care poti adauga module ulterior.


Modul de cumparare al produselor este extrem de simplu pentru clienti, platforma este optimizata pentru o incarcare rapida si pentru motoarele de cautare, totodata fiind integrata si partea de social media, plus faptul ca se genereaza automat feed-uri pentru toate comparatoarele.




Platforma de comert electronic Silkmart prezinta modul de afisare al diferitelor rapoarte din magazinul clientului. Iata demonstratia partii de administrare a platformei Silkweb. Sau direct de pe Youtube pentru o exemplificare mai clara.


SilkWeb are si un blog unde puteti citi articole mai vechi sau mai noi cu informatii care s-ar putea sa va intereseze.


Silkweb ofera o reducere de 10% din preturi pentru cei care devin clienti din linkurile postate in acest articol. Trebuie sa folosesti adresa blogului meu atunci cand trimiti cererea de oferta si vei primi cei 10% reducere.


SilkWeb ofera solutii simple pentru probleme complexe!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.