Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

marți, 13 august 2013

Cocktail de pepene verde cu Angelli Fructe de padure











 Ai,ai, ie, CRBL da megapetrecere!! Distrati-va, simtiti-va liberi, vara e a voastra si participati la concursul organizat de Angelli, deoarece va asteapta sute de premii!!! Aveti timp pana pe 15 septembrie a.c.



Angelli a scos pe piata un sortiment nou de bautura, arome fine, de tip aperitiv frizzant, in trei variante: Angelli Orange Bitter, Angelli Cherry Pink si Angelli Fructe de padure. Bauturile se servesc reci, cu cuburi de gheata.

Angelli Fructe de Padure este un aperitiv frizzant, menit sa dea culoare petrecerilor pe plaja sau in gradina, cu gust atragator de fructe de padure.

Prima data am  preparat un desert,  Crumble cu cirese scaldate in Angelli Cherry Pink, si a fost grozav!
Puteti face orice reteta vreti, atat timp cat aveti inspiratie sau daca aveti pe cineva care va inspira ;-))


 Dupa o reteta -modificata- din revista Click pentru femei, Capitolul 247.

Pregatire: 30'
Fierbere:12'
Dificultate: mica

Portii: 4

Ingrediente:

200ml Angelli Fructe de padure,
350g pepene verde pulpa,
1-2 lamai verzi sau galbene.



Pentru siropul de zmeura:
200g zmeura,
100ml apa,
100g zahar,
zeama de la 1/2 lamaie.

Pentru decor:
8 cubulete potrivite de pepene verde,
4 buc. zmeura,
4 rondele de lamaie verde sau galbena.

Cum se prepara:

Siropul de zmeura: Pune apa la fiert cu zaharul. Cand zaharul s-a topit, adauga zmeura zdrobita si lasa pana scade si se ingroasa siropul. Cand a scazut suficient, adauga si zeama de lamaie si amesteca. Strecoara siropul de seminte si da-l la rece.

Pepenele verde, fara samburi paseaza-l la blender.
Adauga Angelli Fructe de padure. Amesteca bine.





Pui in pahare de cocktail-daca ai, eu nu am avut si am servit in niste cupe mici de inghetata:P-important e sa aiba gura larga. Paharele!-deci, pui in pahare cateva bucatele de lamaie,



 pe care le storci putin inainte. Torni un deget de sirop de zmeura



si adaugi pepenele verde cu Angelli.

Infingi in tepuse bucatele de pepene, zmeura si rondele de lamaie verzi si decorezi cu ele paharele.









Cine mai vine la Cocktail Angelli party?? Eu va astept ;-) Pregatita! Puteti sa mai aduceti pe cineva drag cu voi, e intrarea libera ;-))

12 comentarii :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.