Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

sâmbătă, 2 martie 2013

De 8 Martie lasati-va rasfatate la Restaurant Casa Bunicii 1!!





Cine nu isi doreste o zi in care sa fie rasfatat?
Sau, mai exact, care femeie nu vrea ca macar intr-o zi sa fie rasfatata si tratata ca o regina, huh?
Ei bine, mie mi se va indeplini aceasta dorinta, e drept culinara, chiar de 8 Martie!

E ziua in care nu voi gati! Aleluia! Altcineva va gati pentru mine ;-) Doamne ajuta!

E ziua in care voi fi rasfatata!

E ziua in care ma voi simti ca o regina!!




Si cum sa nu ma simt ca  o regina cand mirificul corn al abundetei se va revarsa la inceput cu excentrica
Terina de foie gras cu jeleu de portocale,
 inmiresmatul Camembert in crusta de susan,
 aromatul Piure de pepene galben cu Grisinele infasurate duios in prosciutto,
si savurosul Rulou de clatita cu somon fume, rucolla si branza Philadelphia.


Acestea vor fi micile gustari, doar, toate pe un platou ;-)

Pentru felul principal, prindeti-va centurile, va rog:

regeasca Rulada din piept de rata cu seminte de dovleac
supremul Muschiulet de porc cu spanac si curmale cu garnitura de cartofi dauphinoise
usorul Piure de mazare
si dulcii Morcovi caramelizati si chips de tortilla(facuti in casa) cu sos de piper verde cu portocale si rozmarin.

Mmm, deja imi ploua-n gura!!! Parca vad portocala stoarsa si sucul ei scurgandu-se peste piperul verde si acele de rozmarin explodand intr-un parfum care-ti va persista in nari toata ziua!

Doamne, parca am ametit deja de la atatea arome, parfumuri, miresme si sucurile mele gastrice au luat-o razna!! Parca as fi intr-un roller coaster, zau asa...iar acum urmeaza picajul vertical extrem, cel mai periculos lupping:

Desertul!!!
E suprem!!

Tineti-va bine de doua ori!!!

incredibilele Macarons cu ganache de ciocolata alba si grapefruit,
racorosul Parfait de cocos cu ghimbir,
decadenta Trufa de ciocolata neagra,
catifelatul Dulce de leche
si acrisoara Tarta de lamaie cu crema mascarpone!

Sunt terminata! V-am zis eu ca e suprem?
Deci, cine vine cu mine?
Ca eu m-as da in roller coaster de 10 ori la rand, sunt dependenta de adrenalina, iar acest meniu e incarcat 100% la 100% !
O adrenalina a simturilor, a savurarii unor noi gusturi, arome, combinatii, un amalgan de condimente si culori, fantezie si talent.

 Iar toate acestea poarta semnatura bucatarului chef, Daniel Cheregi!
Doar la Restaurantul Casa Bunicii1 din Timisoara!

2 comentarii :

  1. Ai descris meniul atat de fain ca aproape ca m-ai convins sa ne schimbam planurile si sa ramanem in Timisoara pentru a veni cu voi la Casa Bunicii!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.