Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

marți, 2 iulie 2013

O duminica relaxanta pe terasa, la Casa Bunicii 2

Ultima zi din iunie. Duminica. Vreme de betie. Nici cald, nici frig, cer innorat cu vant ba rece, ba cald, in functie de norii calatori.
Ce sa faci in casa pe o vremea ca asta? Mai ales duminica cand te cuprinde acel "dolce far niente"...
Nici afara nu aveai ce face, plus ca trebuia sa cari umbrela dupa tine, ca cerul arata mereu ca sta sa ploua. Deci, traiai cu incertitudinea asta toata ziua. Si cui ii place sa stea in ploaie, huh?
Mai bine pe o terasa, sub umbrela, ne-am zis noi si am ajuns rapid pe teresa restaurantului Casa Bunicii 2 din Pta Mocionii, fosta Sinaia, din Timisoara.

Era trecut de 18h cand am ajuns, dar seara se anunta lunga, asadar am comandat un capuccino si un Pepsi, plus un fresh de portocale pentru ala micu'...




Zi de vara cu gust de septembrie...se cerea o salata...una mare si bogata, cu fibre si carbohidrati...Salata cu piept de pui cu seminte de floarea soarelui prajite, cu rosii cherry, ridichi, salata verde, busuioc, rucola, ulei de masline extravirgin si otet balsamic....sosul a fost excelent, a avut un gust nemaipomenit.




Sotul meu a preferat o Salata cherry cu  mozarella, cu masline negre, rucola, patrunjel,  stropita cu ulei de masline extravirgin, otet balsamic, asezonata cu sare si piper proaspat macinat, servita cu triunghiuri de paine prajita. Arata incredibil de bine! Si a fost muuuuta  mozzarella...cateva boabe au fost furate de doi pofticiosi...hi,hi




Fiecare salata are 300g si ai crede ca te saturi, mai ales cand de pofta, gusti si din farfuria celuilalt, ca nu-ti ajunge a ta...hi,hi...plus ca si ala micu' a gustat din ambele farfurii....

Mie imi ardea gura dupa ceva dulce...stiti ca sunt o fata de zahar, nu-i asa? ;-)

Pernita umpluta mi-a facut cu ochiul de la inceput....Piept de pui umplut cu fistic in sos de caramel cu caise confiate...uuu, ce nebunie!!! n-am mai mancat niciodata  carne cu furcte, a fost pentru prima data si a fost nemipomenit de bun!





Sotul meu a ales un Rulou aromat din piept de pui cu carne de vita si branza cu ierburi aromate..ce gust innebunitor!!! branza si ierburile aromate, ce combinatie ametitoare....uuu, i-am fi mancat-o pe toata...hi,hi



Garniturile le-am ales amandoi la fel, pentru ca ne plac foarte mult: cartofi noi cu rozmarin si salata de varza!!! Sunt excelnte!!

Intre timp a mai dat o rafala de ploaie, dar umbrela de pe terasa Bunicii e mare si cuprinzatoare, nimeni nu a fost udat :P Deci, nimeni nu a parasit locul faptei...nu ne sperie pe noi cativa stropi, acolo, sa fim seriosi.
Cand muzica e in surdina, atmosfera placuta si relaxanta, ospatarii atat de eleganti, de prompti si amabili, nu ai cum sa pleci din cauza unei simple rafale de ploaie.

Adelin ne-a servit pe noi, cu multa clasa si generozitate...



Pe ploaie merge cel mai bine o bere nefiltrata...rece! E ca o terapie, te vindeca instant de cele mai negre ganduri, dar...te face sa ceri mai multe "medicamente" din astea, ca sa scapi de acel "dolce far niente" de duminica.



Daca nu ati fost inca la Restaurantul Casa Bunicii 2 din Timisoara, sunati intai ca sa va faceti o rezervare la tel: 0356.100.870

Sau intrati pe site si consultati meniul, daca nu sunteti hotarati ce sa alegeti din mancarurile gustoase ale bunicii.

De asemenea, in fiecare joi, vineri si sambata, de la orele 20, Lavinia Raducanu, alaturi de sotul ei,Gabi Muzicas va asteapta cu muzica buna si foarte buna, life.

Iar daca vreti sa va sarbatoriti ziua de nastere, chiar sunteti norocosi, deoarece Bunica va face cadou un voucher de 100ron!!!

Deci, ce mai asteptati??

Ca la Bunica, nu e niciunde, zau, credeti-ma pe cuvant!

2 comentarii :

  1. Vai de cand n-am mai vazut sticle de Pepsi-Cola!!!!! Iar salata arata magistral ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata extrem de bine mancare....mi-as dorii sa o pot gusta :D

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.