Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

sâmbătă, 13 decembrie 2014

ShoeBox-cutia cu cadouri-editia a 8-a



Proiectul ShoeBox a luat nastere datorita unor oameni cu suflet mare, apoi cu ajutorul prietenilor lor a devenit cunoscut in toata tara,  ba chiar si din strainatate.

Acest proiect frumos a  crescut datorita voluntarilor  si partenerilor care au reusit sa fie prezenti in aproape toate orasele din tara.
Perioada de colectare a cutiilor este intre 1-15 decembrie 2014, urmand ca intre 16-24 decembrie sa se imparta cadourile  copiilor si dupa ce trec sarbatorile, se va face un raport al campaniei din acest an, asa cum se obisnuieste.
#ShoeBox2014 reprezinta efortul combinat a peste 150 de parteneri de locatii si ajutoarele acestora, o participare masiva a romanilor din tara si diaspora, si nu in ultimul rand bucuria zecilor de mii de copii defavorizati din Romania, care de Craciun vor primi si ei un cadou.


  ShoeBox a ajuns in acest an la editia a opta. La editia a saptea ne-am implicat si noi.

  "In toate campaniile ShoeBox, “Mosul” nu prea are nici o treaba. Aici vorbim cu mandrie si reverenta despre TIMPUL si EFORTURILE depuse de romani cu inima, de orice varsta si provenienta sociala sau etnica, care pun din putinul sau multul lor, pentru cei care nu au. NU e magie, NU e vraja, NU e basm, e REALITATE. Si asa as vrea sa si ramana."spune Valentin, unul dintre organizatori.

Perioada de colectare a cutiilor se termina luni, 15 decembrie 2014, inclusiv. Grabiti-va, mai sunt doua zile!!



In Timisoara sunt noua locatii:
  • Sto Timisoara, str. Iuliu Maniu nr. 26 ( fosta Resitei), pers de contact Alin Vesa (0730 930 597). Orar: L-V 8-16.30, S 8-12
  •  Centrul Crestin Aletheia, str. Iosif Bulbuca nr 15 (zona Calea Buziasului), pers de contact: Alexandra Demian: 0730582804. Orar colectare: LUNI-JOI-VINERI DE LA 8:00-14:00 si MARTI DE LA 12:00-18:00.
  •  Palestra Training – centru educational pentru copii si adulti, Str.Vasile Alecsandri nr.6, ap.9, 300078, TIMISOARA, persoana de contact Cristina RADOI, Tel: 0372 753 553 si 0722 894 634. Program de lucru: luni – vineri 15:00 – 19:00
  • Universitatea de Vest Timisoara – hol parter -, Bd. vasile Parvan, nr. 4 orar 9:00-16:00;
  • Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor- etajul 1- Str. J. H. Pestalozzi, nr. 16 orar 09:00-16:00, in fiecare luni si marti, iar standul este la parter. 
  • Facultatea de Drept (Bd. Eroilor nr. 9A) orarul 09:00-16:00 in fiecare zi de marti si joi. Persoana de contact: Clitan Madalina, tel. 0741959913.
  •  ONG Gao Racing Team Timisoara, pe str. Maresal Constantin Prezan Bl. 77 Ap.1. Persoana de contact: Tirla Sergiu Tel: 0722891716.
  •  Str. Cernauti, nr.51, Sc.B, garaj. Persoana de contact: Ana Fit – 0740015846. Rog telefon inainte.
  •  Sediul Cumpana. Str. Nicoresti (Alee), nr. 1, cod postal 300431. Persoane de contact: Farkas Claudia 0728111251 si Dedu Andrei 0729209039. Cutiile se pot depune si la TOATE MASINILE cu buline de la CUMPANA.

Ce puteti pune in cutii:

Se inveleste frumos in hartie de cadouri cutia si capacul ei, fiecare separat, apoi pui in cutie tot ce ai pe suflet sa cumperi sau ai prin casa si poti darui. Ai mai jos cateva sugestii:
    • dulciuri (ex.ciocolata, biscuiti, napolitane), dar NU ceva perisabil (ex.banane, portocale, iaurt);
    • articole scolare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva;
    • jucarii potrivite pentru varsta si sexul copilului;
    • produse de igiena personala: perie si pasta de dinti, sapun, sampon, gel de dus, absorbante (in fiecare an am observat ca fetele aveau mare nevoie de asa ceva);
    • o felicitare de Craciun pe care sa scrii citeva rinduri pentru copilul care va primi cutia de la tine (esti liber sa pui datele tale de contact si sa pastrati legatura si pe viitor);
    • articole de imbracaminte: un fular, caciula, ciorapi grosi, manusi sau orice altceva de acest fel, nou sau purtat dar care sa arate bine, sa nu fie rupt, patat sau deteriorat;
    • poate o lumanare parfumata care sa le aminteasca si lor de mireasma Craciunului, insa fara chibrituri, nu cumva copiii sa faca vreo isprava… Lumanarea nu trebuie sa fie neaparat ceva “fancy”, ci una “folosibila” (multi dintre ei NU au nici macar curent electric);
    • orice alt cadou de care stiti ca s-ar bucura copiii vostri sau de care v-ati fi bucurat voi daca erati in locul lor. 

  • Aflati mai multe detalii aici.

  Doua cutii de pantofi, pline cu cadouri, frumos ambalate, umplute cu dulciuri, caiete, pixuri, creioane, masinute, periute de dinti, pasta de dinti, geluri de dus, sapunuri, servetele umede si altele, pregatite impreuna cu fiul meu, Tudor, vor pleca maine spre doi baieti de 6-7 ani.
 Sper sa fie fericiti si sa le placa tot ce le-am pregatit ;-)


Update: Luni, 15 decembrie, au venit cei de la Cumpana in zona Lipovei (si tin sa-i multumesc dnei Claudia Farkas pentru intelegere) si au ridicat cele doua cutii.




Sarbatori ca-n povesti tuturor!!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.