Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

joi, 16 august 2012

Allview AllDro 2 Speed cu modem 3G

Made by Liana 




Android 4.0 disponibil pentru AllDro 2 Speed
O gramada de beneficii, pe care le puteti vedea si aici, aduce noul OS: posibilitatea de redimensionare a widget-urilor, interfata grafica imbunatatita care integreaza butoanele pentru functiile de baza: Home, Back si Recent Apps, accesare concomitenta a aplicatiilor deschise prin Home Screen, control sporit al traficului de date prin network data manage, introducere mult mai facila a textului, posibilitatea efectuarii apelurilor video prin aplicatii precum Skype sau Yahoo si multe altele. 

Pentru imbunatatirea compatibilitatii cu majoritatea aplicatiilor din magazinul de aplicatii Android, Allview va pune la dispozitie o completare in procedura de update.

Procesor A10-many core

Noul AllDro 2 Speed utilizeaza conceptul A10 many-core,  care aduce utilizatorilor finali experiente imbunatatite de surfing, vizionare filme , jocuri si citit. A10 reda formate video pana la 2160p, streaming video de pana la 1080P 3D si video gaming 3D. Noul device are integrat, pe langa procesorul principal(CPU) si performantul procesor grafic(GPU)-Mali 400 o serie de coprocesoare: DPU(Display Processing Unit), SPU(Storage Processing Unit), APU(Analog Processing Unit),  VPU(Video Processing Unit) si AEPU(Audio Processing Unit). Toate contribuie  la realizarea unor performante inalte in procesare, precum si la o experienta multimedia inedita.


8 GB memorie interna

In fiecare an pierdem 5 zile blocati in trafic sau asteptand la cozi.  AllDro 2 Speed iti propune o modalitate de a maximiza potentialul acestor momente. Datorita capacitatii mari de stocare, poti sa salvezi pe noul device melodiile si cartile tale preferate pentr a le asculta, respectiv citi. Memoria interna de 8GB iti permite sa salvezi aproximativ 2000 de melodii, 3000 de poze si zeci de filme.

2 camere- 2 unghiuri

Terminalul Android1 este prevazut cu o camera principala de 2MP si o camera frontala VGA care iti perimit sa surprinzi cele mai pretioase momente. Captureaza toate clipele frumoase din viata ta de zi cu zi si impartaseste-le prietenilor tai din retele sociale. In doar cateva secunde fotografiile pot fi postate pe profilul tau de Facebook si Twitter sau le poti atasa la un e-mail ca toata lumea sa se bucure alaturi de tine.  



Video Streaming direct in browser

AllDro 2 Speed  iti ofera cea mai buna solutie portabila pentru realizarea streaming-ului. Acum poti viziona filmele tale preferate direct in browser oriunde te-ai afla. In plus, AllDro 2 Speed suporta o multitudine de formate video, astfel incat sa usureze recunoasterea si redarea celor mai multe videoclipuri si a subtitrarilor corespunzatoare. Vedeti mai multe specificatii aici.
 
HDMI- experienta multimedia imbunatatita

De asemenea noul device iti ofera posibilitatea sa vizionezi videoclipurile la rezolutie FullHD2 (1080p). Conectat prin intermediul cablului HDMI3 la dispozitivele compatibile si cu capacitate de redare adecvata vei fi capabil sa urmaresti filme ca la cinematograf , dispozitivul avand o putere de redare pana la rezolutii Quad Full High Definition (2160p). 

 
Conectitivate la viteza 3G
Oriunde ai fi poti sa beneficiezi de conexiune la Internet fie prin intermediul Wi-Fi fie prin 3G. Dongle-ul4 3G faciliteaza transferul de date rapid in orice parte a lumii te-ai afla. Astfel poti sa iti accesezi mail-ul, retelele de socializare sau diferitele pagini web cu usurinta.

 
Browsing fluid


8” Capacitiv multitouch

Tableta AllDro 2 Speed  ofera o experienta de browsing completa, care pana nu demult iti era oferita doar de  un device tip desktop. Display-ul proportionat 4:3 este ideal pentru navigarea pe Internet sau pentru lecturarea cartilor. In plus caracteristica multitouch favorizeaza o interactiune rapida si facila intre utilizator si device, care la randul ei determina o viteza de reactie sporita.

News to go

Noul device Android permite o vizualizare rapida si la o rezolutie foarte buna a paginilor web. Astfel lecturarea stirilor se transforma intr-o experienta placuta atat ca si format de prezentare cat si ca rapiditate a accesarii. Allview a creat special pentru tine AllNews. Aplicatia iti ofera acces instant la stirile postate de cele mai renumite cotidiene si reviste. Oricare ar fi domeniul tau de interes, utilizand functia avansata de cautare incorporata in aplicatie, poti gasi toate informatiile publicate despre subiecte precum: sport, mondenitati, evolutia bursei etc.

Noua ta consola de gaming 3D

Datorita noii solutii grafice, AllDro 2 Speed, iti ofera posibilitatea sa te bucuri de cele mai noi jocuri si aplicatii cu grafica tridimensionala. Daca esti un gamer adevarat si vrei sa traiesti cele mai incitante experiente, descarca din magazinele de aplicatii jocurile tale preferate si bucura-te de ele oriunde ai fi. Mai mult decat atat, prin suportul Flash, dispozitivul permite deschiderea si rularea jocurilor online direct in browser.

Procesor grafic performant: Mali 400 MP

Viteza de redare si de reactie a jocurilor se datoreaza in mare masura procesorului grafic Mali-400 MP, una dintre cele mai bune configuratii la ora actuala. Acesta este o platforma de accelerare grafica completa, bazata pe principiul standardelor deschise, ce  ofera suport atat pentru grafica vectoriala 2D,  prin OpenVG 1.1 cat si pentru cea 3D prin OpenGL ES 1.1 si 2.0. In plus Mali este in continuare singura arhitectura GPU care atinge specificatiile OpenGL ES 2.0 la 1080, scaland de la 1 la 4 core-uri. 

Pachet office

Noul device poate fi transformat cu usurinta intr-un biroul mobil. Descarca pachetul Office din magazinele de aplicatii preinstalate si poti vizualiza sau edita documente in format Power Point, Word sau Excel foarte usor.

Prezentare DLNA-suport real pentru intalniri de afaceri sau informale
AllDro 2 Speed poate deveni o parte esentiala a oricarei prezentari de business sau a unei intalniri cu prietenii. Prin conexiunea DLNA5 device-ul reda pe dispozitivele compatibile filme, muzica si imagini de pe tableta. Sincronizarea intre cele doua device-uri determina o vizualizare simultana a informatiilor in cele mai bune conditii.

Multiling- tastatura portabile
Noul device permite tastarea mesajelor si a e-mail-urilor mult mai rapid datorita aplicatiei Multiling, care se poate descarca din Aplystore. Aceasta preschimba tastatura nativa a Android-ului cu una mai prietenoasa si mult mai usor de utilizat, asemanatoare cu cele de pe notebookuri sau desktopuri . Pentru o tastare rapida trebuie doar sa utilizezi tableta in modalitate landscape iar tastatura Multiling va afisa cifrele in mijloc si literele pe margini.
Pentru mai multe detalii despre acest produs, vizitati siteul allview.ro
Allview AllDro 2 Speed cu modem 3G poate fi achizitionat cu 999 ron.




3 comentarii :

  1. Woow ! Asta e supercool :)))
    totusi cred ca prima imi place mai mult
    ca e mai simpla si are si un pret mai accesibil :)) dar recunosc ca este supertare ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, asa e! E mai scumpa, dar e mai performanta. Mie imi place Tableta android 4.0 Ice Cream Sandwich-parca e facuta pt. mine ;-))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta simt si eu cand vad ori ce placinta cu branza dulce ! :)))

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.