Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

sâmbătă, 12 octombrie 2013

Medaliatii bucatari de la Casa Bunicii si noutatile din meniul toamnei


 
Bucatarii de la Casa Bunicii au fost premiati!! Chef Daniel Cheregi (dreapta) si  Chef Hajdo Ernest au participat la Competiția METRO Chef 2013  care consta in demonstrații de artă culinară ale echipelor formate din bucătar, bucătar șef sau ajutor de bucătar angajați ai clientului METRO, participant în concurs.

 Echipa formata din cei doi bucatari  a participat la mai multe probe din competitia Metro Chef, obtinand locul III la proba Catering, medalia de bronz,  iar la proba Bucataria romaneasca, locul II,  medalia de argint !! Felicitari duble!!


Astfel de vesti bune merita sarbatorite cum se cuvine, nu-i asa? Cu multa voie buna, mancare aleasa si muzica pe placul inimii. ;-)

Mai sunt multe noutati in meniul de toamna de la Restaurantul Casa Bunicii 2, pentru ca Chef Hajdo Ernest ne-a pregatit o gramada de  surprize culinare, gustoase, delicioase si uimitoare!!

Salata Mac-Mac e o minunatie!! Piept de rata marinat in mirodenii, prajit in tigaie si feliat, cu felii de mar verde si piersici din compot si cu un mix proaspat de cruditati si dressing din iaurt, menta si usturoi.  Atat de bine se imbina fructele cu pieptul de rata, incat am devenit fan!!


Terina de ficat de gasca si cascaval. Ficatul moale asezonat cu nucsoara,  cognac, sare si piper, amestecat cu capere si cascaval afumat, servit pe crutoane de paine, dulceata de smochine si frunze de rucolla. Suprem!!



Si, am prins si un gulas unguresc  nu atat de iute, pe cat a fost de fierbinte!!! Am asteptat vreo jumatate de ora sa se raceasca ca sa-l putem manca, dar o fo tare bun!


Tornedo de vita cu capere si patrunjel, asezonat cu coaja de lamaie, patrunjel verde si parmezan cu garnitura de cartofi cu rozmarin.



Dorinta lui Aladin. Nu are cum sa nu te intrige o astfel de denumire, nu-i asa? Si sa o vrei, sa vezi ce si-a dorit Aladin. La fel de curioasa am fost si eu si iata ce-am primit: piept de pui umplut cu camembert si caise confiate tinute in cognac cu scortisoara, rulat si dat prin pesmet si susan, apoi prajit si servit cu un sos caramel!! Dulce dorinta a avut Aladin ;-)



Deoarece salata cat si felul doi au continut fructe si au fost dulci, nu am mai simtit nevoia unui desert. E ideal sa combini carnea cu fructe, ca sa nu te mai gandesti deloc la desert.

La Restaurantul Casa Bunicii 2 exista si un loc de joaca, unde copiii se vor distra in siguranta si in plus, sunt si supravegheati. Tudor a fost fericit ca s-a jucat  cu baloane, alaturi de animatoare, in camera special amenajata pentru copii.


Iar noi i-am ascultat incantati pe Lavinia Raducanu si pe Gabi Muzicas, cantand melodii frantuzesti si coveruri dupa piese celebre. Ii puteti intalni si asculta pe Duo Muzicas  in fiecare joi, vineri si sambata de la orele 20, cu exceptia zilelor cand sunt invitati la televiziuni sau la alte evenimente. E bine sa va faceti o rezervare din timp si sa va informati cu privire la acest aspect la telefon: 0356/100.870. Serile voastre vor deveni mai frumoase, garantat!



Si inca o surpriza pentru voi la Casa Bunicii2: Oktoberfest!!! Doar in 18 octombrie se va sarbatori aceasta zi cu ciolan afumat la cuptor, carnaciori pe gratar, varza si multa bereee!! Si o fanfara pe masura!! Faceti o rezervare acum!



Restaurantul gazduieste aniversari, botezuri si alte evenimente pentru grupuri de la 30 la 110 persoane.

 Si sa nu uitati de voucherul de 100 ron oferit celui care isi serbeaza ziua de nastere la restaurantul Casa Bunicii 2. Completati-l dupa ce dati Like paginii restaurantului pe facebook;-)

Programul restaurantului este de la 12 p.m. pana la 12 a.m.

Ii multumim frumos bunicii pentru masa, ca a fost deosebita!! Si bucatarului sef  Hajdo Ernest pentru ca mereu ne surprinde cu adevarate delicii culinare ;-)


4 comentarii :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.