Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

duminică, 19 august 2012

PC Allview AllDro Speed Eco

 Made by Liana



AllDro Speed Eco este o tableta special conceputa pentru persoanele care isi doresc un device pentru entertainment. Touch screen-ul, desi este unul rezistiv, este sensibil iar impreuna cu pen-ul dedicat fac ca experienta utilizarii tabletei sa fie foarte apropiata de cea a unei tablete cu touch screen capacitiv.
Pe tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 care aduce ca beneficii posibilitatea de redimensionare a widget-urilor, accesare concomitenta a aplicatiilor deschise prin Home Screen, control sporit al traficului de date prin network data manager, o interfata grafica imbunatatita care integreaza butoanele pentru functiile de baza: home, Back si Recent Apps, Wi-Fi direct.



Fotografiile, filmele si muzica preferate sunt acum la indemana ta. Te poti bucura oricand de vizualizarea fotografiilor, vizionarea filmelor sau ascultarea melodiilor preferate impreuna cu prietenii, deoarece poti avea in permanenta cu tine amintirile placute stocate in memoria interna a tabletei sau pe microSD card.






Navigheaza fara limite! Tableta Allview AllDro Speed Eco ruleaza filme direct in browser, astfel nu mai este nevoie sa deschizi o noua aplicatie pentru vizualizarea continutului care necesita Flash Player. Ai posibilitatea de a trai o gama larga de experiente multimedia printre care animatii, jocuri interactive si aplicatii de internet.







Cu AllDro Speed Eco te poti relaxa impreuna cu cele mai noi jocuri si aplicatii. Mai mult decat atat, prin suportul Flash, dispozitivul permite deschiderea si rularea jocurilor online direct in browser. Conecteaza tableta la televizor si traieste cele mai incitante experiente.







AllDro Speed Eco dispune de tehnologie WI-FI care permite conectarea la retele locale de comunicatie fara fir si tehnologie 3G care iti faciliteaza transferul de date in orice parte a lumii te-ai afla. Conectarea la internet se poate realiza rapid si simplu oriunde exista WI-FI sau utilizand un Dongle 3G,  iar odata conectat poti utiliza toate aplicatiile care necesita conexiune la internet, poti accesa orice pagina web, poti adauga fotografii sau filme in paginile de socializare sau poti intra in contact cu prietenii aflati la distanta.








Pentru cat de desteapta e tableta asta,pe atat e de accesibila.... zic ca merita 449 de ron...voi ce ziceti?

Este o lista luuunga de tot cu tablete, va invit sa aruncati o privire si sa va alegeti ce va place.

6 comentarii :

  1. Nu am vazut niciodata pe viu o tableta, dar din cele vazute pe net aceasta este ce-a mai super :) ! Chiar imi place foarte mult !

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am vazut din departare, cum ar veni, la cineva, dar nu se pune ca n-am atins-o :( Am mai scris despe alte doua tablete mai jos, una mai tare ca cealalta si mai destepte, fiindca-s mai scumpe ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte fain sa ai asa ceva ca e usor de purtat si ai mereu la tine posibilitatea de accesa conturile de internet ...
    O sa merg sa le vad si pe celelalte :)

    RăspundețiȘtergere
  4. De asta imi doresc si eu o tableta mai mult decat un laptop!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am probat o tableta si am fost tare dezamagita... Mi s-a parut mult mai complicat decat cu laptop-ul... si asta nu pt ca nu era a mea, ca vulpea din poveste cu stugurii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce fel de tableta? Zici ca nu te-ai descurcat, atat de complicata era?

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.