Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

miercuri, 8 august 2012

P4 AllDro – Primul smartphone romanesc

 Made by Liana



Astazi, miecuri, 8 august 2012, fost lansat Allview P4 AllDro, primul smartphone Dual Sim cu ecran Super AMOLED Plus romanesc. 
Este vorba despre primul smartphone Dual Sim cu ecran Super AMOLED din Europa, produs la Brasov, de Visual Fan, companie care produce gadgeturile Allview.
 Allview P4 Alldro, un single-core cu ecran Super AMOLED Plus, vine sa consolideze pozitia companiei romanesti pe piata telefoanelor mobile cu doua SIM-uri.
Punctul forte al Allview P4 Alldro este ecranul: un Super AMOLED Plus multitouch capacitiv de 4,3 inch la o rezolutie de 480x800px. 


Aparatul are o camera foto de 8MP cu un obiectiv din 5 straturi de lentile cu filtru IR hybrid, cu ajutorul careia face fotografii HDR si filmeaza HD (720p). 
Telefonul are numai 9,8 mm grosime, iar sistemul de operare este Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Apelurile vocale se fac fie prin intermediul celor doua SIM-uri, fie prin Internet, cu aplicatii de tip VoIP, cum sunt Skype sau Yahoo!Voice.

Specificatiile tehnice principale ale telefonului: sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, procesor Cortex A9 de 1 GHz


memorie interna de 4 GB si o camera foto cu autofocus model OV8830, apreciata in top 10 camere de pe piata. Chiar impresionant!!!
Design slim:  P4 AllDro are o grosime de doar 9.8mm si o greutate de 118 grame si este extrem de usor de tinut in mana si de manevrat datorita ecranului multitouchscreen de 4.3 inch.
Dual SIM interactiv
: Prin setarile SIM Management, P4 AllDro aduce optiuni utile care te ajuta sa stii mereu din ce retea vorbesti, trimiti mesaje sau accesezi internetul.Poti seta o culoare pentru fiecare cartela SIM in parte si astfel poti identifica ma usor cartela folosita pentru fiecare actiune desfasurata. Mai mult, cu P4 AllDro poti alege de pe ce cartela accesezi interntul si poti sta linistit pe net deoarece dispozitivul ofera un control sporit al traficului de date prin reprezentari grafice ale consumului pentru fiecare SIM si aplicatie folosita in parte. 





Toate specificatiile pe larg ale acestui smartphone le gasiti aici.
 



Si pentru ca securitatea pe mobil va fi tot mai importanta in anii urmatori, brasovenii de la Allview au dat mana cu alti romani, specialistii de la Bitdefender, care a dotat smartphonul cu varianta premium a antivirusului, valabila 90 zile, dar cu optiune de prelungire.


Allview P4 este disponibil de astazi, miercuri, 8 august 2012, la un pret recomandat de 1299 Lei. El se va vinde  in Romania, dar si in Germania, in Spania, Olanda si in alte tari din Uniunea Europeana.


2 comentarii :

  1. Iti iei? :)
    Am citit pe scurt despre el pe un site, dar eu as vrea sa-l tin in mana si sa-l miros. Suna bine, sunt curios si cum se simte la atins. Desi gadgeturile mele fiind toate Apple stiu cu siguranta ca o sa-l ating la altul. Adica imi voi lua totusi IPhone in continuare pe motiv de usurinta si compatibilitate, plus un purcoi de aplicatii deja cumparate. Dar cred ca romanii cu PC ar trebui sa se impinga sa-l cumpere, e totusi produs romanesc si trebuie sprijinit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As vrea sa-mi iau, desigur, dar inca visez...M-ar avantaja si ajuta mult cand as merge in satul din munti al socrilor mei, ca eu n-am laptop si ei nu au internet...Poate de ziua mea mi-l fac cadou, pt. ca asa cum ai zis si tu, e un produs romanesc si merita sprijinit! Merci!

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.